Незважаючи на пандемію коронавірусу, багато віруючих людей продовжують відвідувати церкви. Незважаючи на всі зусилля уряду, рятувальників, правоохоронців, медиків повідомляють про небезпеку, люди продовжують ігнорувати рекомендації і відвідувати храми. Вони вважають, “дезінфекція”, яку проводять у церквах, убезпечить їх від можливого зараження.

Мережа вразив сюжет, на якому жінка розповідає, як священик у храмі проводить “дезінфекцію ложечки”. “Тримав чашу, а ось тут була кавова кухлик зі спиртом. Вмочив – причастив, вмочив – причастив”, розповідає парафіянка одного з храмів в Дніпрі.

І, крім усього іншого, ще й радіє, що у них “залишилися справжні парафіяни, які проводять служби у церкві, а не онлайн”. Найцікавіше, що після цього жінка закашлялася сильним кашлем.

Очевидно, люди навіть не розуміють, що “дезінфекція ложечки” не врятує їх від коронавіруса. Особливо якщо в храмі збираються десятки або навіть сотні людей, які стоять близько один до одного. Хвора людина, навіть не підозрюючи коронавирусную інфекцію, може заразити 20, 30, 40 парафіян. Тому тричі подумайте над тим, чи варто ризикувати своїм здоров'ям.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям пояснили, що таке громадське місце і де потрібно носити медичну маску.

Як повідомляв Знай. ua у Києві з'являться пункти прийому використаних масок і рукавичок.

Також Знай.uа писав, що Меттью Макконахі показав, як за хвилину зробити маску з трьох предметів.