Окупаційні російські війська знову порушили режим тиші в зоні Операції об'єднаних сил. Це сталося в районі Пісків, там противник обстріляв позиції українських військ з автоматичних станкових гранатометів. На щастя, втрат з боку українських воїнів внаслідок цього обстрілу немає. Про це повідомили у прес-службі ООС.

Там відзначили, що українські воїни прийняли необхідні заходи, щоб зупинити провокації окупанта, і дали потужну відповідь на обстріл зі штатного озброєння. Після цього російські війська відмовилися порушувати режим тиші і не обстрілювали українські позиції. При цьому, за даними розвідки, наші бійці поранили одного з російських найманців. З початку 17 квітня ворог більше не виявляв вогненної активності.

Також в ООС повідомили, що за минулу добу втрат серед українських підрозділів немає. Крім того, серед українських військових на фронті не було зафіксовано зараження коронавірусом. "Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. Слава Україні!", - йдеться в повідомленні.

Зведення станом на 07:00 17 квітня 2020 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Минулої доби російські окупаційні...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Donderdag 16 april 2020

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, армія Путіна застала ЗСУ зненацька перед обміном полоненими - пустили в хід гранатомети і кулемети.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що бійці ЗСУ мужньо відбили атаку терористів під Попасною – хто з мечем до нас прийде.

Також портал "Знай.ua" писав, що українські курсанти-танкісти сформували військовий ешелон, фото і відео посиленої підготовки.