Комісія з надзвичайних ситуацій Києва прийняла рішення закрити ще один столичний монастир на карантин через те, що в ньому було виявлено кількох священників, інфікованих коронавірусом.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко під час щоденного онлайн прес-брифінгу.

Відтак, мова йдете про введення карантину на території Іонінського монастиря.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

"Хочу повідомити, що комісія з надзвичайних ситуацій міста прийняла рішення про введення карантину на всій території Іонінського монастиря. Там теж раніше виявили кількох хворих і зараз працюють бригади санітарних лікарів. Медики оглядають служителів монастиря", - сказав Віталій Кличко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто зауважити, що першим монастирем, який пішов на карантин стала Києво-печерська Лавра. Саме там інфікувалося від коронавірусу не менше пів сотні людей, а також двоє монахів пішли з життя через Covid-19.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше московський піп осідлав повітряну кулю, і атакував іконами пандемію, унікальні кадри.

Як повідомляв портал "Знай.ua", карантин вигнав львівських священників з церкви - як святять паску в розпал пандемії, несподівані фото.

Також "Знай.ua" писав, що під Чернівцями заражений священник повстав проти карантину, Великдень - за розкладом.