Громадяни України, які змогли заздалегідь закупити газ на зиму за літніми цінами, не використовували оплачений обсяг і зможуть повернути назад свої гроші. Про це OBOZREVATEL повідомили у Регіональній газовій компанії.

ціни на газ, фото Pxhere
ціни на газ, фото Pxhere

Так, залишки коштів на рахунках можна буде забрати вже з понеділка, 20 квітня.

"Кошти можуть бути використані споживачами або для оплати поточного споживання, або бути перерахованими за їх заявою на банківський рахунок", – сказали в компанії.

Для отримання коштів необхідно надіслати на поштову або електронну адресу компанії-постачальника заяву встановленого зразка, або залишити підписану заяву в спеціальній скриньці, яка встановлена на вході кожного з Центрів обслуговування клієнтів.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Слід зазначити, що у Особистому кабінеті 104.ua можна перевірити стан особового рахунку. У середньому залишок для кожного абонента може залишитися приблизно 3,7 тисячі гривень.

Газ, скріншот з відео
Газ, скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у квітневих платіжках киян чекає новий платіж за тепло і гарячу воду.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям у квітні 2020 року проведуть перерахунок розміру субсидій за березень.

Також "Знай.ua" писав, що у період карантину багато киян різко перестали платити за комунальні послуги.