"Європа стане пустелею" — Ванга передбачила пандемію та її жахливі наслідки для всього світу

Містик і легендарна незряча провидиця Ванга передбачила глобальний економічний крах, який настане після Brexit і коронавірусу. Про це розповіли послідовники ясновидиці виданню DailyStar.

Її знали як Балканського Нострадамуса. На 2020 рік бабуся пророкувала “страшну економічну катастрофу”. Чоловік, який стверджує, що був знайомий з Вангою особисто, заявив, що вона навіть казала: “Страшний вірус буде всюди над нами”.

Провидиця Ванга
Провидиця Ванга

Українці спіймали жінку за ганебним заняттям у "Сільпо"

У харківському супермаркеті торгової мережі "Сільпо" покупці стали свідками дивного інциденту - жінка залізла в середину холодильника, ставши ногами на його внутрішню поверхню.

Про це повідомляє Telegram-канал "Народный ревизор", який публікує скарги і негативні відгуки на споживчі товари та харчові продукти, а також висвітлює діяльність магазинів, які їх продають.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Супермаркет, фото скріншот
Супермаркет, фото скріншот

Поклонська з гучною заявою звернулися до світових лідерів через пожежі в зоні ЧАЕС - "Я готова"

Депутат Державної Думи Російської Федерації Наталія Поклонська відреагувала на масштабні пожежі у зоні ЧАЕС та закликала інші держави допомогти Україні вирішити цю проблему.

Поклонська, фото: Facebook
Поклонська, фото: Facebook

"Верхи" на авто – винахідливий священник придумав, як обійти заборони карантин та освятити паски

Як відомо, у зв'язку з карантином, який введений в країні через коронавірус, українцям заборонили приходити святити паски до Церкви. Однак, у Дніпропетровській області, а точніше в смт. Солоному, придумали, як обійти це правило. Так, священник креативно підійшов до питання освячення пасок та придумав свій унікальний метод.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Кошовий та Ткач заспівали пісню про карантинну "дієту" та розгнівили українців – "Буде ще два Юзіка у 95...

Як відомо, наразі через пандемію коронавірусу в світі, в державі ввели карантин та відправили українців на "домашній арешт". Відтак, гумористи "Кварталу 95" не зуміли обійти це стороною та записали унікальний ролик, який присвячений "карантинній дієті".

Юрій Ткач та Євген Кошовий
Юрій Ткач та Євген Кошовий