У Сумах стався неприємний інцидент у одній із шкіл. Керівництво школи, діючи у змові з фірмою ексдепутата, привласнили гроші, які були виділені з держбюджету місцевому бюджету м. Суми на ремонт школи. Махінації провели без здійснення будь-яких робіт, завищивши в рази обсяги виконаних робіт. Про це свідчить ухвала Ковпаківського райсуду м. Суми від 9 квітня.

Як з'ясувалося, частина робіт була зроблена роком раніше, при чому, за гроші батьків учнів. Про це з посиланням на матеріали суду повідомляють "Наші гроші".

Українська школа, фото YouTube
Українська школа, фото YouTube

Для заміни віконних та дверних блоків у школі, у грудні 2018 р. цей навчальний заклад уклав з приватною фірмою "Тімвел" договір на 1,26 млн грн. Фірма отримала підряд без конкуренції. Суд надав слідчим доступ до банківського рахунку фірми.

Школа, фото: Цензор
Школа, фото: Цензор

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За офіційною інформацією, власником та керівником ПФ "Тімвел" є Олександр Тимчук. У 2010-2015 роках він був депутатом Сумської міськради з фракції партії "Рідне місто", від якої йшов у мери колишній градоначальник Геннадій Мінаєв.

Згідно з "Прозорро", за останні 4 роки "Тімвел" виграв тендерів на загальну суму 96,15 млн грн.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, карантин переніс останній дзвоник у школах і ЗНО, що потрібно знати батькам.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Зеленська нагодувала українців новою порцією порад, батьки втомилися терпіти.