Соціальні виплати, фото: golos.kyivcity.gov.ua
Соціальні виплати, фото: golos.kyivcity.gov.ua

Держава допоможе сім'ям з дітьми — у Зеленського розповіли, кому і скільки заплатять

Сім'ям з дітьми належаьб державні виплати на період карантину. Про це повідомляється на офіційному Telegram-каналі команди президента України Володимира Зеленського.

ЗНО, фото: ua.news
ЗНО, фото: ua.news

Глава МОН Мандзій терміново звернулася до батьків школярів

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цього року Зовнішнє незалежне оцінювання незважаючи на продовження карантину в Україні все ж таки відбудеться. При цьому школам потрібно підготуватися до дистанційного завершення навчального року. Про це йдеться на сайті Міністерства освіти і науки.

Субсидії, фото: скріншот з YouTube
Субсидії, фото: скріншот з YouTube

Субсидію можна отримати, маючи заборгованість за комуналку - уряд збільшив термін

Субсидію тепер можна отримати, якщо термін заборгованості за комуналку становить три місяці. Кабінет міністрів збільшив з двох до трьох місяців термін заборгованості за житлово-комунальні послуги, при якому може бути призначено субсидію.

Мер Франківська Руслан Марцінків, Репортер
Мер Франківська Руслан Марцінків, Репортер

Упакувати і вивезти! - Мер Івано-Франківська придумав, як боротися з "особами ромської статі"

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків, мабуть, шанувальник фільму "Великий Куш". Принаймні, погляди про осіб ромської національності він явно поділяє. На оперативній нараді з працівниками МВС Марцінків поставив перед ними завдання – "упакувати і вивезти" всіх ромів, які приїхали в Івано-Франківськ із Закарпаття.

Андрій Пальчевський, скрін з відео
Андрій Пальчевський, скрін з відео

Пальчевський прокоментував віце-прем'єрство Саакашвілі

Інформація про те, що колишній президент Грузії і ексглава Одеської держадміністрації Михайло Саакашвілі отримає посаду віце-прем'єра з питань реформ пролунала, як грім серед ясного неба. Про своє ставлення до призначення Саакашвілі розповів громадський активіст і політичний оглядач Андрій Пальчевський.