В Україні продовжують вирувати лісові пожежі. Так, у четвер, 23 квітня, пожежа в Полтавській області спалив понад 50 га лісів і полів.

Про це повідомляє Telegram-канал Pavlovsky News.

"Як повідомив нашому телеграм-каналу очевидець Андрій Баскевич, який живе в декількох кілометрах від самого масштабного спалаху, сьогодні диму не спостерігається, хоча всю ніч небо було охоплено червоною загравою. Високий вогонь з чорним димом він пояснює загорянням очерету на великому болоті. "Горів очерет, потім вогонь перекинувся на ліс. Пожежні нічого не могли зробити, вогонь був заввишки з чотириповерховий будинок", - сказано в повідомленні.

На даний момент не встановлені причини пожеж, хоча місцеві люди переконані, що у всьому винні підпали.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше повідомлялося, в Києві пожар охопив знамените Байкове кладовище, розташоване в Голосіївському районі. Про це повідомляють у ДСНС столиці.

За інформацією пожежників, повідомлення про пожежу надійшло до них близько 20:00 у четвер, 23 квітня. Прибувши на місце події, рятувальники з'ясували, що загоряння виникло на п'яти окремих ділянках кладовища. Загальна площа загоряння – близько 100 квадратних метрів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві палає Троєщина, густий дим оповив житловий масив, пожежні летять.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві підпалили Байкове кладовище, кому не дають спокою знамениті небіжчики.

Також Знай. ua писав, що пожежі в Чорнобильській зоні перетворили унікальні місця в пустелю.