Через пандемію коронавірусу ринки збуту овочів опинилися практично повністю закриті. У зв'язку з цим фермери несуть колосальні збитки. Овочі гниють у сховищах, продати їх бодай кудись неможливо. Невже доведеться викинути сотні тонн продуктів харчування? Маріупольські фермери розсудили інакше, і придумали дуже хорошу акцію для підтримки жителів міста.


Мережу облетіло відео з Маріуполя. Місцевий фермер на одній з центральних площ міста виставив кілька мішків редиски. Люди могли набрати овочі абсолютно безкоштовно. Судячи з ролику, ця акція викликала великий інтерес серед населення міста. Людей біля мішків досить чимало, і редиску вони беруть дуже активно.

Однак є й зворотна сторона медалі. В першу чергу, це стосується самих людей. Близько виставлених мішків спостерігається близько двох десятків осіб, які розбирають редиску впритул один до одного. Деякі з них без масок. Про дистанцію в 1.5 метра і говорити нічого. Це в черговий раз підкреслює безвідповідальність і нездатність до самоорганізації нашого народу. Цікаво, якщо з цих 20 хоча б 2 людини захворіють коронавірусом, в цьому звинуватять “поганого” фермера, який запропонував "халяву"?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, раніше Кличко пояснив, що буде з київськими школами після карантину - ЗНО ніхто не відміняв

Як повідомляє портал "Знай.uа" Київ перекрили люди зі зброєю і градусника - де облаштовані "рятувальні" блокпости

Також "Знай.ua" писав, що Кличко поскаржився на українців, які намагаються прорватися до Києва "в обхід" градусників - "недовго залишилося"