Профспілка освітян проснулась - розумієте, контракти для пенсіонерів їх збурюють, як це так - прям дискрімінація за віком. Мова йде про припинення безстрокових договорів з учителями-пенсіонерами. Такий собі крик душі опублікувала у відомому пабліку "Батьки SOS" Альона Парфенова.

Автор цікавиться, а де була ваша позиція, коли вчителька Макаренко з Черкас кричала не своїм голосом "научу любить советскую власть", а бо де була ваша позиція, коли вчителька намалювала на лобі оцінку дитині, або де буда ваша позиція, коли вчителька принижувала дітей у туалеті, і в тисячах інших випадках.

"Я розумію, чому профспілка так завзято почала активно чинити супротив щодо контрактів для пенсіонерів, але, як це так - директори за конкурсом на контракті нормально, а пенсіонери ні?", - пише автор.

Школа, скріншот телепередачі
Школа, скріншот телепередачі

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами жінки, у законодавчої гілки влади є прекрасна можливість змінити, як вважає профспілка, дискримінаційну норму контрактів для пенсіонерів - внести зміни до Закону про повну загальну середню освіту і визначити контракти для всіх вчителів - як це у цивілізованому світі - контракт, умови, виконання, обов‘язки, відповідальність, гарантії заробітної плати. Не спроможний виконувати - є інші професії.

"Є і інший варіант - по закінченню педвузів зробити посвяту у вчителювання - коронацію його величності вчителя, з пожиттєвим утриманням за рахунок платників податків - щоб вже всі повірили в призначення від Бога", - резюмує вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські діти до школи не повернуться — у Міносвіти розбили всі надії батьків.

Як повідомляв Знай.uа юрба влаштувала "голодні протести" з-за карантину, є загиблі.

Знай.uа писав працює кожен сьомий – люди масово страждають від "епідемії" безробіття, що загрожує країні.