Українець Рустам Гаджієв зараз знаходиться в ОАЕ і не може повернутися додому через карантинні обмеження, щоб поховати маленьку доньку. Про це чоловік повідомив на своїй Facebook-сторінці.

Відомо, що Єва померла 21 квітня. Все сталося швидко, дівчинка була здорова, але раптово їй стало погано. За словами медиків, у дитини кишкова інфекція, що вразила всі органи.

Чоловік намагається потрапити в Україну через Мінськ. Але Гаджієв, не може вилетіти з ОАЕ і звернувся за допомогою до українського посольства в Білорусі, а також до Офісу президента, до міністерства закордонних справ.

"У мене немає ілюзій, що мені хтось щось винен, я не прошу грошей або безкоштовний квиток. Я купив квитки, але вже два рейси з ОАЕ скасували - на 25.04 і 28.04. Я прошу!!! Благаю!!! Будь ласка, допоможіть, потрапити в Україну. Я готовий йти пішки, підійдуть будь-які можливості. Допоможіть, будь ласка, попрощатися з моєї Євою", - написав Рустам.

скріншоти

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Батько померлої дівчинки оновив пост після того, як його прокоментував міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Кулеба підтвердив інформацію від МЗС про те, що зараз українські громадяни можуть планувати маршрут на батьківщину через Білорусь.

"Я підтверджую, що між Україною та Білоруссю діє угода про транзитний пропуск наших громадян", - заявив він.

скріншоти

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українців повернуть додому з 26 куточків світу, графік авіарейсів.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандал навколо ресторану Миколи Тищенка і вседозволеність слугам народу викликала в суспільстві обурення.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові водій вантажівки "осліп" та зніс підлітка "на зебрі".