Взута продавщиця залізла на полиці з продуктами. Такої неповаги до українців ще світ не бачив. Здавалося б, можна і не помітити, адже людина виконує свою роботу. Жінка у масці і у взутті без зайвих сумнівів брудним взуттям потоптала те, що українці купили і з’їли.

В Києві в одному з супермаркетів Волмарт продавщиця дозволила собі потоптатись у взутті по полицях з продуктами. Інцидент набув розголосу на Telegram-каналі “Народний ревізор”.

"Працівниця торгового залу одягла маску, а ось брудним взуттям можна і по прилавку потоптатися. Київ "Волмарт", Саперно-Слобідська, 10", - йдеться у повідомленні.

Волмарт, фото Народний ревізор
Волмарт, фото Народний ревізор

Камери небайдужих відвідувачів зняли інцидент на фото. Очевидно, жінці байдуже на людей, які купуватимуть продукти. Адже напевно кожна адекватна людина не хотіла би брати до рук те, по чому хтось потоптав ногами.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "цілющий" імбир впав в ціні ще до завершення карантину – "Просто згниє на прилавку". Імбир став рекордсменом подорожчання за час карантину

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні подешевшали картопля, морква і капуста — у скільки обійдеться "борщовий набір". Як змінилася вартість найпопулярніших в Україні овочів

Також "Знай.uа" писав, в Сільпо помітили кричуще порушення норм карантину, нависла прямо над випічкою - фото. У популярному супермаркеті не дотримуються заходи безпеки