Українські водії з 1 травня очікували запуск автофіксації порушень ПДР через карантин. Але через обставини, що склались, можна трохи розслабитись, адже міністерство внутрішніх справ переносить запуск системи автоматичної фото- та відеофіксації порушень правил дорожнього руху через карантинні обмеження.

Автофіксація, фото mvs.gov.ua
Автофіксація, фото mvs.gov.ua

У міністерстві нагадали, що 12 березня МВС презентувало пілотний проект системи фіксації адміністративних правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі. Запуск системи в експлуатацію був запланований на 1 травня. Однак 11 березня уряд запровадив карантинні заходи, аби не допустити поширення COVID-19. Тож із нововведеннями для українських водіїв доведеться зачекати.

водій за кермом, фото Pxhere
водій за кермом, фото Pxhere

Ці обмеження частково стосуються роботи певних підрозділів Національної поліції та інших організацій, задіяних у процесі роботи системи автофіксації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тому в МВС прийнято рішення відтермінувати роботу системи відеофіксації порушень правил дорожнього руху до закінчення карантину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, немає пса, тягни рибку - хитрюга-порушник влаштував бунт на карантині, копи жарт не зацінили.

Як повідомляв Знай. ua, названа точна дата запуску автоматичних штрафів для водіїв.

Також Знай. ua писав, що львів'янам дозволять повернуться із заробітків у Польщі за шалені гроші.