Хлопець з ніком @reubix_cube завів собі аккаунт в Tiktok, де часто ділиться своїми короткими кумедними відео. Одного вечора хлопець залишився сам вдома і вирішив зняти новий танець. Але коли він переглянув запис, то мало не збожеволів від страху. На сходах за його спиною чітко видно, як висовується чиясь голова, схожа на привида. Пояснення цьому ніякого немає.

Привид, скріншот Tiktok.com/@reubix_cube
Привид, скріншот Tiktok.com/@reubix_cube

На записі зовсім очевидно, що в кадрі з'являється хтось потойбічний. Ніби чиясь голова обережно визирає з-за стіни і знову ховається.

Хлопець впевнений, що в будинку нікого не було, так і після все було в порядку – ні сторонніх шерехів, ні пограбування, ні слідів чогось присутності. Домашніх тварин у хлопця теж немає.

Містичного пояснення інциденту немає і у самого молодого чоловіка. Він не може уявити, хто це був. Під викладеними відео тисячі людей почали коментувати ситуацію, і багатьох цікавило питання, що сам хлопець про це думає. На що він відповів:

"Багато людей запитують, чому я так спокійно все це переживаю, і моя відповідь дуже проста – я не спокійний. Я майже не спав минулої ночі. Я на 99% впевнений, що це не був живий чоловік, чесно кажучи. Тому що сходи дуже гучні, я покажу вам на відео".

І він опублікував ще одне відео, де просто спускався по сходах – дійсно, кроки реального йде людини неможливо не почути.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ніж в голові, труба в горлі і ртуть по венах - 20 неймовірних знімків рентгена.

Як повідомляв портал "Знай.ua", селфі на тлі старого замку шокувало молоду дівчину - с фото на неї дивився привид.

Також Знай.ua писав, як у замку Любарта з'явилися привиди молодих дівчат.