На острові Балі в районі Кедонганан Бадунг в готелі знайшли тіла двох мертвих українців, чоловіки і жінки. Про це стало відомо з повідомлення місцевого видання Coconut.

Повідомляється, що трупи з місця події евакуювали за протоколами поводження з зараженими Covid-19 . Перед тим, як занурити тіла в карету швидкої допомоги, їх обприскали дезінфікуючими засобами. Померлих відвезли в клініку Санглах.

За повідомленнями правоохоронців, на тілах не виявили слідів насильства. Зазначається, що загиблі — подружня пара. Чоловік з дружиною перестали виходити з квартири, сусіди вдарили на сполох та викликали копів, які виявили страшну знахідку. В чаті українських туристів, які відпочивали на Балі, назвали ймовірні імена загиблих — 54-річний Андрій Сусленко і 52-річна Тетяна Мьенчинская.

Коронавірус\Фото Tg-канал Україна Сьогодні

В МЗС України звернулася донька загиблих. Поліція Індонезії цю інформацію підтвердило, ведеться розслідування.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Тіла українців зараз у лікарні, їх перевіряють на наявність Covid-19. Результати будуть 3 травня. Якщо результат буде негативним, їм проведуть аутопсию, щоб встановити причину смерті. Зараз вирішується питання про їх репатріації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Київщині вірус замкнув 150 студентів гуртожиток стало ізолятором – перші кадри.

Як повідомляв Знай.uа, експерти пояснили, що робити, якщо у вас вимагають гроші за тестування або лікування коронавіруса.

Знай.uа писав, в Україні очікують різке зниження зарплат після карантину, прогнози фахівців.