У четвер, 30 квітня, по всій території України прогнозується контрастна погода. На Півдні і Сході країни буде сухо і сонячно, а на Заході – дощі з грозами і хмари.

Незважаючи на дощі та грози на Півночі і Заході, в Україні цей день буде теплішим, ніж в інших країнах Європи. Про це відомий синоптик Наталка Діденко повідомила на своїй Facebook-сторінці.

У центральних областях температура повітря до +20 +25 градусів, на південному узбережжі – холод: місцями +12 +14 градусів. В західні регіони прийде похолодання до +16 +19 градусів. Вітер буде південним та південно-західним, помірним.

У Києві в четвер циклон зумовить періодичні дощі, місцями грози. Температура повітря в столиці досягне +20 +24 градусів.

Квітень завершиться в Україні дощами та грозами на Заході, Півночі, лише подекуди в центральних областях, температурою...

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 29 april 2020

Народний прогноз погоди в Україні

30 квітня вшановується пам'ять преподобного Зосими, ігумена Соловецького. До цього часу уже і береза, і вільха розпускаються. Якщо береза перед вільхою лист розпустила, то чекали сухого літа, а якщо вільха перед березою, то пророкували мокре літо.

погода на 30 квітня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на травень – заморозки, літня спека і дощі зваляться на голови українців.