Найвідоміший синоптик України Наталія Діденко опублікувала прогноз погоди на четвер, 30 квітня. За словами метеоролога, українців чекає дощова, але тепла погода. У північних і частини центральних областей України пройдуть дощі з грозами, але повітря прогріється до 20-25 градусів вище нуля. Тому завтра жителі нашої країни зможуть насолодитися справжньою пізньої весни.
Мешканцям півдня та сходу України пощастить трохи менше. Зокрема, тут очікується похолодання до 12-14 градусів тепла. Погода буде переважно сухий, великих опадів не очікується. На заході нашої країни температура збережеться в межах +16…+19 градусів Цельсія. В регіоні також можливі короткочасні сильні дощі з грозами.

гроза , скрін з відео
гроза , скрін з відео


Жителям столиці, які планують завтра якісь виходи з дому, потрібно не забути з собою парасольку. Діденко розповіла, що Київ і найближчі міста можуть накрити дощі з грозами. Повітря, проте, залишиться досить теплим. За словами самого відомого метеоролога України, температура у Києві завтра очікується на рівні 20-24 градусів вище нуля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустить найцікавіше

Нагадаємо, Коронавірус робить це двічі — ВООЗ оприлюднила шокуючі дані.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, Тільки "вогняна" зірка допоможе – вчені назвали дієва зброя проти коронавіруса.