У травні може бути не так спекотно, як раніше прогнозували синоптики. Ближче до останнього місяця весни синоптики дають більш точний прогноз. Деякі ресурси вважають, що погода в травні буде не дуже комфортною.

Синоптики ресурсу Gismeteo вважають, що в травні буде багато опадів, а про жаркій погоді українці будуть тільки мріяти, адже на півночі країни навіть вдень часом буде +11 градусів.

Погода на травень, скріншот Gismeteo
Погода на травень, скріншот Gismeteo

Погода на травень, скріншот Gismeteo
Погода на травень, скріншот Gismeteo

Синоптики Укргідрометцентру вважають, що в травні температура повітря буде в межах +15-18 градусів, що на 1-2 градуси вище багаторічних середніх значень, а опади будуть у межах норми.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Стійкий перехід середньої добової температури на +15 градусів, що є кліматичним показником початку літа, відбувається в південній половині країни – в першій половині, на решті території – у другій половині травня", - сказано в повідомленні.

На порталі Метеопрог синоптики прогнозують коливання температури в травні. Так, в першій половині місяця можливе похолодання до +11-12 градусів, а до 10 числа температура різко піде вгору і до закінчення карантину температура повітря підніметься до +27-28 градусів.

Погода на травень, скріншот Метеопрог
Погода на травень, скріншот Метеопрог

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, місяць закінчиться дощами і грозами.

Як повідомляв Знай. ua, львівщину накриють дощі, град та грози - синоптики попередили про найпотужнішому штормі.

Також Знай. ua писав, що заморозки, літню спеку та дощі зваляться на голови українців.