Лариса Поник з Соболівки вже 20 років не знає, що сталося з її донькою, яка 20 років тому пішла на дискотеку і не повернулася. Для того, щоб дізнатися правду, жінка через всі ці роки зважилася прийти на передачу "Таємниці ДНК".

16-річна донька Віка пішла на дискотеку, а потім не повернулася з неї, ніби розчинилася в тумані і після неї не залишилося навіть сліду. Жінка розповіла, що Віта була наймолодшою серед всіх чотирьох дітей у сім'ї.

Дівчина вступила на навчання на маляра-штукатура після закінчення восьмого класу. Але при цьому вона приїжджала кожні вихідні і допомагала. Мама стверджує, що дівчина любила ходити в клуб і завжди була відповідальна, залишала їй записку.

"За тиждень до зникнення сталася дуже дивна історія. Близько півночі я прокинулася від того, що хтось стукав на веранду. Відкрила – на порозі Віта. Переляканим голосом почала розповідати, що по дорозі в клуб за нею гналася біла машина з незнайомцями. Для того, щоб врятуватися, донька втекла городами. Автомобіль проїхав біля нашого будинку, розвернувся – і назад в центр. Номери не побачили. Після цього інциденту я просила доньку більше не ходити на дискотеку. Але Віта зазначила, що чому це має в своєму селі боятися. Вже в наступну п'ятницю донька знову приїхала додому, пішла в клуб, але не повернулася. Їй тоді було 16 років", - розповідає мама дівчинки Лариса Поник.

Мама зниклої дівчинки, скріншот передачі "Таємниці ДНК"
Мама зниклої дівчинки, скріншот передачі "Таємниці ДНК"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Спочатку жінку заспокоювали колеги, що Віта просто залишилася у подруг. Однак вона підозрювала, що щось пішло не так, поїхала в поліцію і написала заяву. Дівчинка ніби крізь землю провалилася.

Жінка розповідає, що возила портрет доньки на "Чекай мене", ходила до ворожок і священикам. Однак ніякої конкретної допомоги їй отримати не вдалося.

Крім того, слідство давало їй чужі тіла для поховання, щоб швидше закрити справу. Але мати на такі умови не пішла, а в 2018 році почула приголомшливу новину.

Наче б один з фермерів рив траншею для водогону і робітники знайшли людський кістяк з чорними волоссям і шкіряним плащем. За день по селу розійшлися чутки, що це Віта. Проте їй заборонили звертатися в поліцію, тому що останки треба поховати.

Через два роки після тієї жахливої знахідки жінка наважилася звернутися на проект "Таємниці ДНК". Для проведення експертизи в присутності представника поліції команда проекту взяла останки.

У студії старша сестра Віти розповіла, що її переслідував хлопець, який їй погрожував викраденням. У нього був білий автомобіль, а односельці описують його як жорстокого чоловіка. До того ж, він погрожував тим, що вивезе Віту на Кавказ.

Виявилося, що ДНК дослідження провести неможливо із-за значної деградації ДНК-зразків. Однак ці слова не подарували матері надію або заспокоєння, вона розплакалася в студії.

"Не знаю, як мені жити з цим болем. Ні за упокій дитини не помолишся, ні за здоров'я не можна", - каже жінка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Дніпрі третій рік шукають зниклого чоловіка.

Як повідомляв Знай. ua, під Києвом шукають молоду дівчину, тиждень тому як у воду канула.

Також Знай. ua писав, що у Києві безслідно зникла юна дівчина, відзначала Різдво з друзями і не повернулася.