У п'ятницю, 1 травня, по всій Україні переважатиме тепла, але вкрай мінлива погода. Так, у західних і центральних регіонах країни пройдуть дощі з грозами, на решті території без опадів.

Дощі з локальними грозами вірогідні на Закарпатті, у Львівській, Івано-Франківській і Чернівецькій областях. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Крім того, опади слід очікувати жителям центральних областей, Сумщини, Харківщини, Полтавщини.

Температура повітря у західних і північних областях буде помірною – +15 +20 градусів. При цьому в центральних областях, на Півдні та Сході України очікується до +20 +24 градусів.

В Одеській області місцями стовпчики піднімуться до +13 +16 градусів. Тим часом на Луганщині буде майже літо – до +26 градусів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У Києві в п'ятницю вдень Діденко обіцяє близько +7 градусів. Опади малоймовірні, вітер північний.

Циклончик локальний сьогодні побуде з центром практично над Києвом. Карта 1. Він, хоча й малий, проте зумовить дощі та...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 30 april 2020

Народний прогноз погоди в Україні

1 травня відзначається день святого Косми, єпископа Халкідонського. З цього дня вже можна висаджувати різні овочі. У минулі часи вважалось, що якщо початок травня теплий, то в кінці обов'язково буде холодно, і навпаки. На початку цього місяця цвіте в'яз, аґрус, зеленіє чорна смородина.

погода на 1 травня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.uа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS найкраща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без цигарок.