Моторошна аварія сталася у Дніпропетровській області. Відтак, потяг протаранив автомобіль, який виїхав на колії, та забрав життя двох людей.

Про це повідомляють в прес-службі ГУ ДСНС Дніпропетровської області.

Відтак, як відзначається, смертельна ДТП сталася на залізничному переїзді поблизу села Єлизаветівка Петриківського району.

"По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що водій легкового автомобіля №Hyundai Matrix" виїхав на залізничний переїзд, де сталося зіткнення з вантажним потягом. В автомобілі знаходилось 2 особи: чоловік, 1952 року народження та жінка 1954 року народження, які загинули на місці події", - йдеться в повідомленні рятувальників.

Фото з місця аварії

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наразі працівники ДСНС вже дістали тіла загиблих з розтрощеного автомобіля, а також і самий транспорт прибрали із залізничної колії. Водночас співробітниками поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення усіх обставин ДТП.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львівщину сколихнула моторошна ДТП, дорога перетворилася на пекло - мотоцикл згорів, водій загинув

Як повідомляє портал "Знай.uа", у Києві Mercedes посадив на капот екстремалку, яка вирішила "прогулятися" дорогою на червоне світло

Також "Знай.uа" писав, що у Львові судитимуть мажора на Lexus, який збив на смерть жінку з маленьким янголятком