Пандемія Covid-19 і карантин, пов'язаний з нею - самі по собі явища невеселі. Мільйони українців змушені сидіти по домівках, деякі навіть у розлуці з другими половинками. Але не так давно стало відомо ще про одну сумну статистику - сотням пар Закарпаття так і не вдалося одружитися. Вони тепер змушені шукати іншу дату, бо як довгоочікуване весілля, до якого вони готувалися, вимушено перенеслося, а то і зовсім відмінили. Про це розповідається у новому випуску телепередачі ДОКЛАДНО.

Весільний сезон розпочався без весіль. У заручниках у ситуації опинилися багато пари. Не пощастило і героїні відеосюжету журналістів 21-Ужгород Тетяні: вона планувала вийти заміж в середині травня, а тепер, разом з нареченим, змушена шукати нову дату. Каже, це стало справжнім випробуванням.

Найпопулярніші сезони весіль (і не тільки на Закарпатті) - це осінь і весна, коли тепла і м'яка погода схиляє до прогулянок і святкувань на свіжому повітрі, а неповторні кольори природи стають найкращими декораціями для фотосесій. Однак ця весна виявилася карантинної. Добре тим молодим, чия любов переживе ці випробування. Але ж деякі пари розлучилися, і це дуже сумно. Нехай ваші почуття виявляться міцнішими за будь-які життєві обставини!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, слуга народу Лерос "злив" компромат на голову ВП Єрмака за торгівлю посадами

Як повідомляв портал Знай.uа, глава офісу Зеленського Єрмак в розпал коронавірус купив Mercedes

Також Знай.іа писав, на думку політолога Романенко, президент Зеленський не буде зараз чіплятися за персону Єрмака