Угорська авіакомпанія Wizz Air однією з перших готується відновити авіаперельоти. Зокрема, на сайті компанії стартувала продаж авіаквитків з Великобританії в Грецію і Португалію. Wizz Air почав продавати квитки з 5 травня. Перша дата вильоту, на яку реалізуються квитки – 16 червня.
Wizz Air планує відправляти перші авіарейси з Лондона в Фару (Португалія), на Корфу, Закінф, Родос і Іракліон (Греція). Найдешевший авіапереліт обійдеться в 26 фунтів стерлінгів.

Wizz Air // gettyimages
Wizz Air // gettyimages


Також угорська авіакомпанія змінила правила авіаперельотів. В цілях безпеки пасажирів забезпечать масками, які не можна буде знімати до кінця перельоту. Весь екіпаж також буде працювати в медичних масках і рукавичках. В салонах літаків буде достатня кількість дезінфікуючих серветок. Також під час пандемії Wizz Air заборонить журнали.
Авіаперельоти будуть відновлені у випадку, якщо Великобританія зніме всі обмеження до 16 червня. Зараз влада Сполученого Королівства рекомендують утримуватися від поїздок за кордон, за винятком вкрай важливих випадків. Португалія і Греція вже поступово послаблюють карантин.

Нагадаємо, режим самоізоляції українців буде відслідковуватися, принцип дії і законність мобільного додатку для контролю.

Як повідомляв портал Знай.uа, до Львова терміново доставили тяжкопоранених військових, їх стан критичний.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, чому влада не хоче випускати заробітчан і до чого це може призвести.