Неадекватний водій влаштував заїзд по тротуарах в центрі міста.

5 травня, в Мелітополі водій влаштував екстремальний заїзд на тротуарі дамби, що на проспекті 50-річчя Перемоги. Просто в центрі водій на ВАЗ 21099 ганяв по тротуару, лякаючи пішоходів.

Автомобіль з неадекватним водієм потрапив в поле зору камер відеоспостереження. На відео видно, як автомобіль спочатку рухається по східному тротуару з півночі на південь, потім перетинає перехрестя, розвертається і рухається по західному тротуару з півдня на північ.

Зробивши коло по тротуарах,водый виїхав на дамбу і на червоне світло повернув на вул. Гетьмана Сагайдачного.

За словами очевидців, під час маневрів неадеквата тротуаром на пішохідній зоні знаходилися перехожі, яким доводилося ухилятися від автомобіля. Повз по дорозі проїздили патрулі поліції і ніяк не реагували.

"Вчора в балці по пр.50 років Перемоги безумець на ВАЗ 21099 ганяв по тротуару, лякаючи пішоходів", - розповіли очевидці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Напоумити екстремала взявся водій чорного джипа. До нього приєдналася і поліція, що проїжджала по дамбі. Правоохоронці почали переслідування.

Не виключено, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння або під дією наркотиків, адже "на тверезою" витворяти таке мало кому прийде в голову.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Львівщині озвірілий кінь розчавив господаря і влаштував дикі перегони з фірою

Як повідомляв портал Знай.ua, 90-річна бабця влаштувала форсаж на білому кабріолеті

Також Знай.ua писав, у Києві кур'єр служби доставки суші на Daewoo Matiz зіткнувся з автомобілем Audi