Погода в Україні скоро знову налагодиться. Опади припиняться, прохолода зміниться теплими днями, а яскраве сонечко знову усміхнеться до українців.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Після холодного, мокрого і навіть сніжного періоду в Україну повернеться тепло, каже синоптик. Температура повітря підніметься до понад +20 градусів, небо буде ясним і сонячним.

Наталка Діденко прогнозує, що вже 8 травня циклон почне йти з країни, а 10 числа місцями потеплішає аж до +20+25 градусів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У п'ятницю, 8 травня переважно сухо буде на Заході і Півночі. Невеликий дощ може пролитися вночі у Центрі. А основний удар циклону візьмуть на себе східні області - він заторкне Суми, Дніпро, Полтаву, Запоріжжя та Крим. У регіонах супроводжуватиме дощ поривчастий північно-західний вітер.

"Завтра вдень вже очікується +13+17 градусів, лише на Сумщині, Чернігівщині, Харківщині трохи свіжіше, +10+14 градусів", - прогнозує синоптик.

Погода в Україні,фото: facebook.com/tala.didenko
Погода в Україні,фото: facebook.com/tala.didenko

У Києві в п'ятницю проясниться та потеплішає до +14 градусів. Місцями можливий невеликий дощ і поривчастий вітер.

"Надалі тепло стане сміливіше і вже 10-11 травня в столиці вріже до +22+25 градусів. А до середини наступного тижня температура повітря знову знизиться", - підсумувала синоптик.

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 7 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на травень – заморозки, літня спека і дощі зваляться на голови українців.