Покупці почали помічати зникнення української продукції на полицях супермаркетів. Замість вітчизняного товару виставляють імпортний, що не сховалося від очей українців і сильно обурило. Цього разу під "приціл" покупців потрапив популярний супермаркет АТБ. Відповідний знімок розмістив користувач Олександр на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, у Кривому Розі в АТБ на полицях чоловік помітив лише імпортний часник і обурився тим, що на продаж не виставили вітчизняний, адже у нас його теж вирощують. На доказ своїх слів він прикріпив знімок з цінниками на товар.

"Сьогодні в АТБ,у нас що свого часнику немає? Що треба перти з Китаю і Єгипту!!!! Ви що не в собі????", - написав покупець.

Часник, скріншот Facebook

У свою чергу користувачі мережі теж обурилися такою дією і почали будувати свої припущення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Раніше бувало на ринку наш дорожчий за Китайський) Можливо тому)", "Ви тільки помітили? Так вже давно,в АТБ тільки такий... і дуже шкідливий вони його вимочують у гидоті якійсь...", "Звикли все з Китаю брати навіть коронавірусом не погребували, на халяву ж!!!", "У Китаї ціна на нього менше, ніж у нас ось і постачають", "А у нас як у дебілів!Одна з найбагатших країн чорноземів,а ми фрукти і овочі прем звідусіль!!!🤨😤", "Ось так боги-маркетингу шарять", "Нас тупо розводять", - відреагували українці.

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як правильно підібрати макарони в супермаркеті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві деякі супермаркети порушили умови карантину.

Також "Знай.ua" писав, що "Ревізор" перевірив популярний супермаркет "Ашан" в Києві.