Часто трапляється так, що в родині з'являються певні негаразд, зокрема хвороби та фінансові проблеми. А відтак, щоб мати сили на корисні справи та нові звершення варто молитися обов'язково молитися, вирисовуючи відповідні молитовні слова.

Молитва за Українську родину

Боже великий, Боже Отців наших! Дай народові нашому якнайбільше добрих, святих християнських родин. Дай нам таких батьків, які голосно й відверто прилучалися б до Божественного Твого Об’явлення, до Твоєї служби. Дай нам батьків, які для своїх дружин були б прикладом християнського життя, правдивими опікунами та добрими провідниками в житті. Дай нам таких матерів, що вміли б добре, по-християнськи виховувати дітей своїх, для чоловіків своїх були б поміччю, потіхою та доброю радою. Дай нам таких дітей, які були б потіхою та славою батьків і красою народу свого. Благослови, Боже Всемогутній, український народ. Дай йому милість вірно Тобі служити і отримати колись вічну нагороду в Небі, бо Тобі, у Святій Тройці Єдиній, Отцю, Сину, і Духу Святому, належать всяка слава, честь і поклоніння на віки віків. Амінь.

Молитва, фото facebook Епіфанія
Молитва, фото facebook Епіфанія

Молитва за дітей

Владико Господи Вседержителю! Будь милостивий до дітей моїх, приведи їх до віри і спасіння, збережи їх під захистом Твоїм, укрий їх від усякої лукавої похітливості, віджени від них усякого ворога і супостата, відкрий їм вуха й очі сердечні, дай зворушеність і впокорення серцям їхнім. Амінь.

Молитва за батьків та друзів

Спаси, Господи, і помилуй батьків моїх (імена), братів, сестер, рідних моїх по плоті (імена) і всіх близьких мені людей з мого роду, друзів і дай їм Твої земні блага і небесні. Амінь.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Молитва, фото: Pixabay
Молитва, фото: Pixabay

Молитви за родичів та близьких нам людей

1. Благослови, Господи, родичів моїх, братів, сестер і всю родину мою. Обдаруй їх здоров’ям, добробутом і просвіщай їхні серця, щоб вони могли ступати дорогою заповідей Твоїх. Бережи під Твоєю святою охороною провідників, добродіїв і всіх, хто щиро працює для піднесення слави Твоєї і для добра народу Твого. Амінь.

2. Спаси, Господи, і помилуй рабів Твоїх: отця мого духовного (ім’я), батьків моїх (імена) і всю родину мою (імена), вчителів (імена), добродійників (імена), прихильників (імена), ненависників моїх (імена), всіх православних християн і всяку живу душу, що Твоєї ласки і допомоги потребує. Амінь.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найсильніші молитви, які принесуть мир і здоров'я.

Як повідомляв портал Знай.uа, чудотворні молитви здатні змінити хід подій – успіх у справах і роботі гарантовано.

Також портал Знай.uа писав, коли не знаєш, про що вже молитися – у важкі часи у Бога варто просити саме це.