Ветерани АТО/ОНС досить часто потрапляють в ситуації, коли їх відмовляються везти в громадському транспорті і змушують платити за проїзд, а потім ще й ображають. З-за таких нелюдів виникало і виникне ще безліч скандальних моментів.

У Чернігові ветеран АТО провчив одного з таких хамовитых водіїв. Відео потрапило в соцмережі і зібрав безліч лайків. Ветеран полку «Азов», який у боях на Донбасі втратив ногу показав, хто прав водія маршрутки, який в грубій формі вирішив відмовити йому в пільговому проїзді.

Відео інциденту виклав в мережу користувач Денис Котенко. Ветеран АТО на відео спочатку намагався переконати маршрутчика, що потрібно поважати пільговиків, що не можна палити в салоні маршрутки. Проте водій продовжив грубити і нецензурно виражатися в присутності інших пасажирів. Інцидент завершився розбірками по-чоловічому. Ветеран показав, що нахабність не прикрашає і попередив, що якщо той ще раз посміє образити ветеранів, то його знайдуть і поговорять ще раз.

Это ветеран А3OBа, который на фронте лишился ноги, воспитывает очередного охеревшего маршрутчика, не пускавшего ребят по УБД и удостоверению инвалида войны. Уважуха! 😎 Смотреть до конца)

Geplaatst door Денис Котенко op Dinsdag 26 mei 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нещодавно в Харкові стався неприємний інцидент з участю ветерана АТО, який побив молодого людини. Ситуація розгорталася стрімко. Ветеран заявив, що даний момлодой людина хамив і провокував його на такі дії. молодий чоловік зазначив, що його почали бити, після того, як він посперечався з поліцейськими.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що на Харківщині ветеран АТО побився з лауреатом премії "Гордість України" та сиротою.

Знай.иа повідомляв, що в Коломиї ветеран АТО відкрив оригінальний бізнес і повернувся до мирного життя.

Нещодавно Знай.иа передавав, що на Львівщині попрощаються з солдатом, які загинули в 2014 році.