Державна екологічна інспекція України інформує про чергові виявлені факти незаконної рубки дерев у Миколаївській та у Сумській областях.

Як повідомляє інспекція у Facebook, інспекторами ДЕІ в Миколаївській області за результатами спільних заходів з Арбузинським відділенням поліції виявлено факт знищення 14 дерев ясену та акації. Вирубка здійснювалася на території Арбузинської об’єднаної територіальної громади.

За інформацією інспекції, загальна сума заподіяної шкоди становить 40162,62 грн. По даному факту порушено кримінальну справу, триває досудове розслідування.

Також державними інспекторами ДЕІ у Сумській області було виявлено незаконну вирубку 85 дерев верби. Даний факт встановлено біля с.Карабутове Конотопського р-ну, сума збитків, завданих державі, складає 325 845 грн. Наразі інспекція готує матеріали для передачі до органів прокуратури.

Зазначимо, раніше державними інспекторами ДЕІ у Чернігівській області при проведенні заходів державного нагляду (контролю) було виявлено дві незаконні рубки 663 дерев у лісосмугах. Нанесені державі збитки становлять 2 172 938 гривень.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще