Так званий мисливець Анатолій Захаренко, якого підозрюють у масовому розстрілі сімох чоловіків в Житомирській області, в березні цього ж року здійснив напад на його однієї людини. У тому ж нападі Анатолій використовував зброю.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань, яке посилається на заяву правозахисника Масі Найєма.

Місце масового розстрілу, фото: Нацполіції
Місце масового розстрілу, фото: Нацполіції

"Це була зброя. Але він зміг уникнути кримінальної відповідальності. Поліція прийняла зброю... за предмет, схожий на биту, 47 см ", - зазначив юрист Масі Найєм.

Крім того, місцеві жителі розповіли нові подробиці кривавої бійні. Анатолій Захаренко нібито мав намір закопати своїх жертв і знайти втікача, якому вдалося врятуватися.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що в ніч на 22 травня в районі села Новоселиця Житомирської області було застрелено сім чоловіків. За підозрою у вбивстві затримано власник місцевого водоймища 58-річний Анатолій Захаренко. За версією слідства, спочатку він убив двох своїх знайомих, які знаходилися поруч, потім почав розстрілювати шістьох сплячих. Одному вдалося втекти до лісу, дістатися до села і потім викликати поліцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Тернополі підозрювана у вбивстві студента з Африки благає відпустити її до мами, в СІЗО.

Як повідомляв Знай.uа під Дніпром звір заманив школярку "на побачення" в ліс і зробив страшне — бідна дитина повірив "дядечка".

Знай.uа писав, на Тернопільщині мати застукала на гарячому душогуба сина.