Начинка в пиріжках річ загадкова - то вона є, то її нема. У народі ходить багато жартів про підступність виробників, які намагаються економити на ключових складниках страви. Але українцю трапився пиріжок з маком, який може слугувати новітнім еталоном добросовісності в булочках.

Відповідною інформацією поділився Telegram-канал "Черный Список", який спеціалізується на публікації скарг споживачів на неякісні товари та магазини, які їх продають.

"Пиріжок з маком. Очікування і реальність 😀", - жартують в оригінальному повідомленні.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

На фото. прикріпленому до публікації, можна побачити хлібобулочний виріб у пластиковій упаковці. На ній намальований пиріжок, навіть дещо надмірно і нетипово наповнений маковою начинкою. Однак на практиці все виявилося сумніше і пиріжок розбив надії українця: у пиріжку було катастрофічно мало маку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Авжеж, такий обман не є найнебезпечнішим для вітчизняних споживачів. Наприклад, нещодавно в Екомаркеті "прописалася" вусата начинка (обережно, від цих кадрів вивертає душу). Очевидно, що тарган - це гірше, ніж недостатня кількість маку.

Однак навіть таке дрібне шахрайство є неприпустимим для виробників продуктів, а покупці мають мати можливість захищати свої права.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Українець у "Сільпо" знайшов гостру начинку, замість вареника скальпель хірурга.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Заморити черв'ячка" — українцям продають хліб з повзучою начинкою.

Також Знай.ua писав, Харків'янин купив сосиски з огидною "начинкою", таку картину не розбачити, - "Вони там вже прописалися".