Міністр юстиції Малюська втілив свої еротичні фантазії на турніку після порад Киви

Знайомтеся, цей чоловік у квітах — наш міністр юстиції Денис Малюська. Ось в такому образі він йде на перевірку "декого без попередження". Бабусі в селі такими квітами прикрашають голови своїх корів-годувальниць. Відповідні кадри оприлюднили у телеграм-каналі Perepichka News.

Малюська з маками, фото: Perepichka News
Малюська з маками, фото: Perepichka News

Час починати будувати плани на літо - коли "відступить" коронавірус в Україні, названо дату

Як відомо, в Україні почали послаблювати карантинні заходи, які ввели через пандемію коронавірусної інфекції Covid-19. В Міністерстві охорони здоров'я вже спрогнозували "зникнення" вірусу. Про це повідомив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко в ефірі телеканалу Zik.

Хрещатик - фото зі сторінки Фейсбук Андрія Осадчука
Хрещатик - фото зі сторінки Фейсбук Андрія Осадчука

В залі порожньо, а на сцені Коломойський – секретні кадри зі зйомок карантинного "Кварталу 95"

У мережу злили фрагмент нового концерту студії "Вечірнього кварталу", зйомки якого напередодні пройшли в порожньому залі та з вимогами карантинних норм.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відзначається, що сам виступ пройшло без глядачів через вимоги щодо дотримання соціальної дистанції. Ну а більшість жартів та гумористичних сюрпризів, ясна річ, були пов'язані з коронавірусом і карантином.

Вечірній квартал 95, фото 1+1
Вечірній квартал 95, фото 1+1

Чеченський спадкоємець мільйонера - Заворотнюк "захомутала" завидного нареченого

Відомо, що старша донька тяжкохворої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк Анна повернулася до Росії з-за кордону. За її словами, там вона займалася реалізацією своїх творчих планів. За даними ЗМІ та зі сторінки дівчини в соціальній мережі Instagram було відомо, що вона перебувала в романтичних стосунках з сином латиського бізнесмена чеченського походження Біслана Абдулмуслімова – Мансуром Джамалдаєвим.

Анастасія Заворотнюк з дочкою, архівне фото
Анастасія Заворотнюк з дочкою, архівне фото

З поміткою "невідкладно" – Зеленський по-новому каратиме молодь, яка "косить" від армії

Президент України Володимир Зеленський вніс на розгляд Верховної Ради законопроект №3553, який передбачає оновлення штрафів за неявку українців, які перебувають у військовому резерві, на місце збору для мобілізаційної підготовки.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ