В кінці грудня 2019 року в Мелітополі урочисто відкрили реконструйовану лікарню інтенсивних методів лікування. На її ремонт і оснащення витратили 33 мільйони гривень. Однак медичний центр, на який виділили чималі гроші, не витримав звичайного дощу.

Гроші витратили куди завгодно, але очевидно, не на ремонт даху. Сильна злива в Мелітополі розмила покрівлю і просочилася всередину приміщення. Водою затопило верхні поверхи медичного центру, з-за тиску опадів обрушилися всі підвісні стелі на третьому, четвертому та п'ятому поверхах. З вентиляційних отворів йшли справжні водоспади, електропроводка виявилася повністю залита водою.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще


На щастя, обійшлося без жертв і потерпілих, проте всіх пацієнтів лікарні інтенсивних методів лікування довелося перевести в інші клініки Мелітополя. Таким чином, 33 мільйони гривень потонули під бурхливими водами мелітопольських злив. Скільки ще грошей буде виділено на “якісний ремонт”?

Нагадаємо, раніше Кличко розмістив квіткові інсталяції в парку "Перемоги".

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Дніпрі головну вулицю перетворять на пішохідну зону.

"Також Знай.ua" повідомляв, що Кернес побудує фонтан у Харкові за 23 мільйони.