Ветерани АТО вимагають від Зеленського пільгове розмитнення "євроблях"

На сайті Офіційного представництва Президента України було розміщено петицію з пропозицією надати пільгові умови розмитнення автомобілям ветеранів АТО. Якщо вона набере необхідні 25 тисяч підписів, глава держави Володимир Зеленський буде її розглядати.

Ляшко захистив пенсіонерів і налетів на Шмигаля в прямому ефірі

Український політик Олег Ляшко навалився на прем'єр-міністра Дениса Шмигаля з питаннями про актуальні проблеми українського суспільства. Відповідна дискусія відбулася в ефірі шоу "Свобода слова Савіка Шустера". Поділився цим відео сам Олег Ляшко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Пальчевський тицьнув Зеленського носом у мрії українців - "Такий собі навчальний гарем"

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Народ України хоче миру і професіоналізму у владі. Як тепер поводитися щодо президента?! Таким питанням задається громадський діяч, журналіст та бізнесмен Андрій Пальчевський. Пальчевський зазначив, що зараз потрібно розболтувати "султанат" Володимира Зеленського.

"Організувала злочинну схему" - українську вчительку спіймали на гарячому, постраждали десятки дітей

У популярній Facebook-групі Батьки SOS було розміщено пост, в якому вчительку і директора київської школи звинувачують у вимаганні грошей з учнів та їх батьків, а також жорстокому поводженню з дітьми.

запуск Crew Dragon на МКС, скріншот з відео
запуск Crew Dragon на МКС, скріншот з відео

Ракета стартувала! Crew Dragon Маска з другої спроби відправився на МКС

У NASA підтвердили, що погода дозволяє провести запуск Crew Dragon. Додано паливо. В рамках місії SpaceX Demo-2 астронавти Дуглас Херлі і Роберт Бенкен відправляються до Міжнародної космічної станції з космодрому Космічного центру імені Кеннеді у Флориді.