Бурхливій молодості Пальчевського позаздрить вся сучасна молодь - "Відрахують, як дурня"

Як відомо, у неділю, 31 травня, столиця України відзначає свій день народження – їй виповнюється 1538 років. А відтак, не зміг обійти цю подію і відомий бізнесмен, громадський діяч і телеведучий Андрій Пальчевський, який привітав киян зі святом та зізнався, що закоханий в це місто.

Пальчевський, фото: youtube
Пальчевський, фото: youtube

Прирівняв до державної зради – лідер КНДР Кім Чен Ин заборонив займатися сексом

Голова Держради КНДР Кім Чен Ин засудив "зростаючу аморальність" та підлітковий секс, а також прирівняв це до державної зради, оскільки така поведінка підлітків "допомагає ворогам руйнувати суспільство".

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин, фото: Getty Images
Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин, фото: Getty Images

Олена Зеленська зізналася в коханні, і президент тут ні до чого – "Найкрасивіший..."

Як відомо, у неділю, 31 травня, столиця України відзначає свій день народження – їй виповнюється 1538 років. А відтак, не змогла обійти цю подію і дружина українського лідера Олена Зеленська, яка привітала жителів Києва та зізналася про своє безмежне кохання до міста.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Зеленська, фото з вільних джерел
Зеленська, фото з вільних джерел

Помічниця Зеленського, сидячи в соломі, зізналася, хто зробив її дорослою – "З рукою все…"

Прес-секретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель поділилася з підписниками фото, на якому вона показала себе в юному віці, а також привітала Київ з днем народження.

До слова, у неділю, 31 травня, столиця України відзначає свій день народження – їй виповнюється 1538 років. А відтак, не змогла обійти цю подію і помічниця Зеленського, яка оприлюднила світлину, на якій вона ще юна сидить на соломі та, посміхаючись, дивиться в далечінь.

Мендель, фото: Instagram
Мендель, фото: Instagram

Український воїн "зник" на лінії боротьби з путінськими орками - "Супротивник використовуватиме..."

З півдня України прийшли вельми тривожні новини. З'явилася інформація, що, 30 травня, приблизно о 5:00 на наглядовому пункті "Берлога" біля залізничного мосту на лінії контролю з окупованим Кримом було викрадено, під час несення служби, старшого солдата 13-го батальйону 95-ї десантно-штурмової бригади Євгена Добринського.

КПП
КПП