У четвер, 11 червня, Національний реєстр рекордів вручить диплом світової Книги Рекордів Гіннесса колекціонерові з Дніпра Надії Комарової. Про це повідомила у Facebook керівник Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Книга Рекордів Гіннесса підтвердила, що українка зібрала найбільшу колекцію предметів у вигляді комах - сонечок. Відповідне досягнення буде внесено в розділ "видатних світових колекцій".

Рекорд, фото facebook
Рекорд, фото facebook

"Національний Реєстр Рекордів отримав підтвердження від Книги Рекордів Гіннеса про внесення колекції "Найбільша колекція предметів у вигляді комах-сонечок" до розділу найвидатніших світових колекцій. Надія Комарова стала 52 українкою, які в різний час потрапили до Книги Рекордів Гіннеса", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Надія Комарова стала 52-й українкою, яка потрапила в Книгу рекордів Гіннесса. Її колекція налічує 11 680 екземплярів, присвячених "божим корівкам".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найнижчий чоловік у світі виріс до 72,1 см у 34 роки - "Маленького зросту, але з великим серцем". Колумбієць Едуардо Ніно Ернандес має зріст 72,1 сантиметра. Тепер його знову офіційно визнано найменшим чоловіком у світі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лорак згадала інтернат і рятівну мрію. Ані Лорак пробачила своїм батькам похмуре дитинство

Також "Знай.ua" писав, що Лоліта склала заповіт, забувши про свою єдину доньку. Лоліта Мілявська залишила єдину доньку Єву без спадщини