В умовах карантину, запровадженого задля протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19, обов'язковою вимогою для працівників харчових виробництв у супермаркетах стало носіння рукавичок та масок. Це є необхідним і дуже важливим протиепідемічним заходом, але це призводить і до нових порушень на виробництвах. Так, нещодавно жителі Дніпра придбали у магазині торгової мережі Varus випічку, в якій знайшлася оригінальна начинка - нею стала гумова рукавичка.

Про це повідомляє Telegram-канал "Черный список", який спеціалізується на публікаціях споживацьких скарг.

"Пару тижнів тому ми писали про круасан з фрагментом рукавички всередині з # Ашан. А тепер "підтягнувся" і #Varus на 12 кварталі. У купленій там булочці з вишнею покупець знайшов залишки синьої медичної рукавички. Мабуть, не можна так просто взяти і спекти щось, не залишивши всередині сюрприз", - йде мова в оригінальному повідомленні.

Фото Telegram
Фото Telegram

Без сумнівів, гума - далеко не найкорисніший наповнювач, і мало кому б захотілося, щоб йому чи їй у шлунок потрапив такий чужорідний предмет з нульовою поживною цінністю.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ревізор перевірив Велику Кишеню, результати невтішні - барикади, брудні каси і нуль рукавичок.

Як повідомляв портал Знай.ua, У Сільпо українців годують булочками з "уявним" м'ясом, фото.

Також Знай.ua писав, "Більше не хочеш солодкого" - в магазині Varus українців нагодували ДНК від пекаря.