Незважаючи на пандемію коронавіруса, курортний сезон в Одесі почався, і пляжі поступово заповнюється місцевими і приїжджими відпочиваючими. При цьому “Південна Пальміра”, волею випадку, приготувала туристам нову пам'ятку. На одному з найпопулярніших пляжів Одеси – “Дельфіні”, досі знаходяться останки перевернутого нафтетанкера. І туристи його дуже навіть оцінили.

Пляж Дельфін в Одесі з іржавим танкерои

Відпочиваючі масово постять фотографії, на яких вони купаються біля танкера. Пляж живе своїм звичайним життям: сотні відпочиваючих, палюче сонце, тепла морська вода. Правда, затонуле судно трохи загороджує горизонт, але зате де ще випаде можливість попірнати у воду з самого справжнього нафтового танкера? Відпочиваючі навіть вважають його родзинкою пляжу.

Пляж Дельфін

Нагадаємо, пригода із судном сталася 22 листопада 2019 року. Нафтовий танкер Delfi, що стояв неподалік від берега, зірвався з якоря, і штормові хвилі погнали його до берега. Судно сіло на мілину і завалилося на бік. У результаті відбулося забруднення нафтою, рівень нафтопродуктів у районі пляжу перевищив норму в 157 разів. Наслідки були ліквідовані, проте нафтотанкер досі не прибрали. За оцінками місцевої влади, для цього потрібно 25 мільйонів гривень та близько 100 днів.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, заздрив і відчував ненависть Потап зізнався у серйозних сварках з Каменських.

Як повідомляв портал "Знай.uа", сусід Заворотнюк розповів про "приворотне зілля" актриси "Чоловічі серця біля ніг".

Також Знай.uа писав, що королева Єлизавета II планує відзначати 100-річчя свого чоловіка, що готують для принца Філіпа.