Український супермаркет відомої мережі "Сільпо" потрапив у вкрай гучний скандал. Так, один з покупців продемонстрував те, як працівники даного маркету за допомогою наклейок перетворили зіпсований сир на "свіжий" та виклали на прилавки.

Відповідний ролик оприлюднили на Telegram-сторінці "Народний ревізор".

Відтак, на кадрах видно, як покупець підходить до сиру, який готовий до продажу, та всього за допомогою кількох рухів акуратно знімає етикетку з ціною, під якою знаходиться ще одна. Вже на ній видно, що термін, до якого варто вжити даний продукт, вже давно закінчився.

Скріншот з відео

"Безсмертний сир чекає свого покупця. Ось так продовжується життя кисломолочних продуктів в одному з супермаркетів. Попередню наклейку навіть не постаралися здерти", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто зауважити, що такий підступний обман покупців стався в харківському "Сільпо".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше насолодилася кави і заодно перекусила - українка придбала улюблений напій з "шматком м'яса"

Як повідомляє портал "Знай.ua" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і став "моделлю" – "Мою дівчину рвало"

Також Знай.ua писав, що в "АТБ" жінка наїхала на касирку з-за маски і пригрозила жорсткою розправою – "Обмежуєте мої права"