Жителька Росії, яка мала напередодні зіграти пише весілля, вирішила придбати унікальний торт і була шокована, коли зуміла це зробити. Адже замість головного символу цього грандіозного свята вона залишилася і без торта, і без грошей.

Молода дівчина Олена, мешканка Нижнього Новгорода, мріяла про ідеальне весілля. Адже це природно - хотіти, щоб все на торжестві було бездоганно. Весільний торт повинен був бути під стать заходу, тому наречена звернулася в один з кращих кондитерських міста.

З портфоліо компанії вона вибрала оформлення. Це був шикарний триповерховий торт з прикрасою зі свіжих фруктів і гілочок м'яти. Але те, що в результаті в день весілля їй доставив кур'єр, довело наречену до сліз.

Фото скандального торта

Торт виглядав як зі "смітника": млява м'ята і майже гнилі фрукти лежали на черствих коржах, з яких крем відвалювався шматками. Було таке відчуття, що торт вже їли до цього.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Фото скандального торта

За нього Олена заплатила понад дві тисячі гривень. Засмучена до жаху дівчина не знала, що робити. Кухарі ресторану, де проходило весілля, спробували за допомогою свіжих фруктів повернути торту привабливий вигляд. Але смак це не виправило, і гості були змушені їсти те, що було.

Фото нового скандального торта

Вже пізніше, після публікації з обуреннями дівчини в місцевих ЗМІ, кондитерська перепросила і повернув їй гроші. Також в якості компенсації Олені запропонували безкоштовний тортик, щоб виправити ситуацію. Але й цього разу сталося непередбачуване – плоский торт майже без начинки і його неможливо було розрізати.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше киянин поскаржився на "надкушені" цукерки в АТБ, "сюрприз" від голодного пакувальника

Як повідомляв портал Знай.ua, цукерок з камінцями не бажаєте? Українці купили в АТБ небезпечні солодощі.

Також Знай.ua писав, що клієнти підловили АТБ у продажі гуманітарних масок з Китаю - "Випадковість чи навмисний хід".