Як відомо, в Україні ввели карантин через пандемію коронавірусу. З кожним днем кількість заражених у країні зростає з неймовірною швидкістю, особливо після пом'якшення карантинних заходів. На сьогоднішній день зареєстровано понад 42 тисячі випадків захворювання на смертельний вірус. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України в офіційному Telegram-каналі.

Карантин в Україні, скріншот: YouTube
Карантин в Україні, скріншот: YouTube

Так, згідно з даними Міністерства на ранок, 27 червня, в країні кількість заражених перевалила за 42 тисячі. Зафіксовано 24 нових летальних випадків та ще 402 пацієнта змогли побороти COVID-19. Також повідомляється, що всього за добу було зафіксовано понад 900 нових інфікованих.

"27 червня (станом на 9:00) в Україні 42 065 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 1110 летальних, 18 701 пацієнт одужав. За добу зафіксовано 948 нових випадків. Загалом проведено 631966 тестувань методом ПЛР", - йдеться в повідомленні.

У топ-3 областей з найбільшою кількістю хворих потрапили: Київська, Чернівецька та Львівська.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

До того ж, усього за добу надійшло більше тисячі повідомлень про ймовірне зараження. А з початку поточного року надійшло понад 86 тисяч повідомлень про підозру на коронавірус.

"Станом на ранок 27 червня 2020 року до Центру надійшло 1185 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло 86 359 повідомлень про підозру на COVID-19", - повідомили в МОЗ.

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Коронавірус в Україні, скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що влада Києва не виключає повернення до суворих обмежень.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Денис Шмигаль заявив, що Кабмін має намір збільшити штрафи за відсутність масок в громадських місцях.

Також "Знай.ua" писав, що в Рівному медики записали відеозвернення до українців через прискорений темп розповсюдження коронавірусу.