Українець, який досить тривалий час є клієнтом державного банку "ПриватБанк" зіткнувся з дуже сумною ситуацією, виявилося, що банк вирішив просто ігнорувати будь-які звернення громадянина. За словами клієнта, йому заборонили навіть телефонувати на гарячу лінію за номером 3700.

Про це стало відомо завдяки новому відгуку на сайті Minfin.

термінали Приватбанку, скріншот з відео
термінали Приватбанку, скріншот з відео

"Неодноразово спілкуючись з операторами служби підтримки Приватбанку, оформляв усні звернення у повній відповідності до статті 5 Закону України про звернення громадян. Вказував на недоліки в роботі Приватбанку. Заступник голови департаменту по вдосконаленню бізнес-процесів технологій ГО Чорна Р. В. вважає обтяжливим і недоцільним постійно надавати письмові відповіді, що є по суті звичайними відписками. За кілька років ніхто і ніколи не був притягнутий до відповідальності. І ось уже кілька днів я позбавлений можливості в телефонному режимі спілкуватися з операторами служби підтримки 3700. В чаті 20.06.2020 мені повідомили, що дзвонити я не зможу, термін такого "покарання" не змогли повідомити (читай — назавжди). Мої рахунки піддаються підвищеному ризику, у разі необхідності я не зможу навіть моментально блокувати свої карти, не кажучи вже про зручність усних консультацій, яких я неправомірно позбавлений.", - поскаржився незадоволений клієнт.

Відгук незадоволеного клієнта "Приватбанку", скріншот: minfin.com.ua
Відгук незадоволеного клієнта "Приватбанку", скріншот: minfin.com.ua

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто також зазначити, що представники банку надали коротку відповідь. "Добрий вечір! Банком розглядається Ваш запит і за результатами буде надано офіційна відповідь. Рекомендуємо чекати на відповідь банку".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ненависні ліміти на грошові перекази можуть збільшити до 25 тисяч.

Як повідомляв Знай.uа гроші за пробне ЗНО повернуть – як перевести в готівку, інструкція.

Знай.uа писав, ПриватБанк дозволив українцям оплачувати покупки альтернативною картою, подробиці.