Варто нагадати нашим читачам, що в Україні продовжує діяти режим карантину. Уряд прийняв рішення продовжити карантин до 31 липня. А тим часом Всесвітня організація охорони здоров'я помістила Україну до списоку країн з високими темпами поширення коронавірусної інфекції.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Коронавірус_інфо".

Україна в списку "червоних государтсв", скріншот: Telegram-канал "Коронавірус_інфо"
Україна в списку "червоних государтсв", скріншот: Telegram-канал "Коронавірус_інфо"

"Україна потрапила до списку країн з високими темпами поширення COVID-19 - ВООЗ. У цьому списку також опинилися Албанія, Азербайджан, Боснія і Герцеговина, Вірменія, Північна Македонія, Казахстан, Киргизстан, Косово, Молдова і Швеція. Щоб кількість захворювань не досягала критичної позначки, дотримуйтесь рекомендацій МОЗ, стежте за гігієною і не забувайте про те, що карантин досі діє!", - пишуть автори публікації.

Також варто нагадати той факт, що вже з серпня Київ готовий відкрити 7 дитячих таборів, якщо карантинні обмеження послаблять, а рівень захворюваності на коронавірус знизиться. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначається, що з урахуванням встановлення режиму надзвичайної ситуації в Києві та країні, прийнято рішення про перевірку зазначених установ після надходження від Міністерства охорони здоров'я офіційних роз'яснень і тимчасових рекомендацій щодо функціонування дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, а також відповідних алгоритмів дій працівників цих установ після зняття карантинних обмежень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Covid-19 продовжує господарювати в Україні — МОЗ оприлюднило свіжу статистику на 27 червня.

Як повідомляв Знай.uа вірус на Київщині не відступає, регіону "закрутили гайки" – що заборонили на цей раз.

Знай.uа писав, штрафи для всіх – Шмигаль попередив про карантинні обмеження в червні і липні.