У Харкові трапився випадок чергового хамства, яке, втім, може бути небезпечним для здоров'я. Чоловік у барі замовив води з льодом, випив напій і зрозумів, що весь низ склянки брудний. Проблему у закладі визнавати відмовилися.

Про це повідомляє Telegram-канал "Народный ревизор".

Так українець прокоментував цю подію: “Максимальна чистота стаканчика, куди наливають воду з льодом за 40 гривень.Найнеприємніше, що потрібно було майже все випити, щоб виявити цей бруд. Підійшовши до стійки, де купували воду, почули від бармена: «Не треба було пити, значить». Вибачень персонал так і не приніс. Бережіть своє здоров'я і будьте пильні”.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Справді, бережіть своє здоров'я і будьте пильні, адже бруд на посуді у закладах громадського харчування, на жаль, трапляється не лише в забігайлівках середньої руки, але й кафе і ресторанах, які позиціонують себе як заклади преміум-класу. Крім того, не бійтесь вказувати працівникам закладу харчування на порушення норм гігієни - зараз, у часи пандемії коронавірусу, заклади, які по-нехлюйськи ставиться до здоров'я клієнтів, мусять втрачати клієнтів і реноме.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Еко-маркет запропонував українцям "тарганяче печиво", адміністратори спокійні: "Нічого страшного".

Як повідомляв портал Знай.ua, "Дихати нестерпно": покупці розповіли, як їх "труїть" великий супермаркет.

Також Знай.ua писав, що Відомий супермаркет влаштував українцям пекельний вечір, покупці лютують: "Хліб в якості зброї".