Самопроголошена “Донецька Народна Республіка”, яка окупувала Донецьк і частину Донецької області, в односторонньому порядку прийняла рішення обмежити в'їзд і виїзд жителів на територію України. Відповідний указ підписав “глава” незаконної псевдореспубліки Денис Пушилин. Розпорядження вступає в силу вже з 28 червня.

"ЛДНР", NewsOne
"ЛДНР", NewsOne


Таким чином, громадяни України, які проживають на непідконтрольній території Донецька і Донецької області, тимчасово не зможуть покидати псевдореспубліку. “Уряд” самопроголошеної ДНР заявило, що люди зможуть перетинати прикордонні пункти тільки в особливому порядку. Зокрема, будуть розглядатися заяви людей, які опинилися в “складних життєвих обставинах”.

Терористичний “псевдоуряд” закриває пункти пропуску в односторонньому порядку. КПВВ з української сторони продовжать роботу в штатному режимі. Такі обмеження з боку сепаратистів були викликані складною ситуацією з пандемією коронавіруса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Києві банда аферистів оббирала довірливих українців одним телефонним дзвінком - "Алло, банк на дроті"

Як повідомляє портал Знай.uа В Дніпрі накрили мережу студій фільмів для дорослих - заробляли шалені гроші під носом у Філатова

Знай.ua писав, що В Дніпрі накрили банду "чорних ріелторів" - квартиру на продаж, господаря - в "рабство"