На Запоріжжі спіймали правоохоронця, який порушив карантинні норми, зайшовши в супермаркет без захисної маски, яку зобов'язані носити усі охочі щось придбати.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

Як відзначається, під час моніторингу засобів інформації було виявлено публікацію щодо порушення поліцейським карантинного законодавства.

Скріншот з відео

Так, співробітник Мелітопольського відділу, старший лейтенант поліції, знаходився в одному з супермаркетів міста без засобів індивідуального захисту. Факт правопорушення зафіксували небайдужі громадяни на відео.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вже після цього порушника виявили та, провівши службове розслідування, притягли поліцейського до адміністративної відповідальності згідно зі статтею 44-3 України про адміністративні правопорушення, яке передбачає від 17 до 34 тисяч штрафу.

Нагадаємо, що медики врятували дитину, в носі якої застрягла батарейка.

Як повідомляв портал Знай.uа, уКиєві з'явилися спецмісця для любителів штрафів - "Окупаються коштом "лосів" моментально"

Також Знай.uа писав, що осатанілий киянин з сокирою розрубав навпіл собаку