Про це повідомили в компанії ДТЕК.

Як відзначили в компанії, онлайн-послуга планування точної дати візиту монтера для обслуговування лічильника вже доступна для мешканців шести районів області - Києво-Святошинського району, Ірпінського, Вишгородського, Макарівського, Бородянського, Іванківського. Послугою вже скористалися близько 10 тисяч споживачів. До 1 жовтня послуга стане доступна жителям усіх районів Київщини.

«Одна з амбітних цілей, яку ми поставили перед собою в минулому році - це привести клієнтський сервіс у відповідність зі світовими стандартами. Для цього ми будуємо проактивне інформування клієнтів про планових і аварійних ремонтів, оновлюємо ЦОКи і диджитализируем наші сервіси. Рік тому лише 20% популярних послуг можна було замовити онлайн. Зараз цей відсоток зріс до 50%. І ми продовжуємо цифровизировать послуги», - зазначив генеральний директор ДТЕК Мережі Іван Гелюх.

У компанії відзначили, що мобільний додаток «Мережі онлайн» стане доступним в AppStore та Google Play Market для всіх клієнтів компанії до кінця серпня 2020 року. Через додаток клієнти зможуть оперативно дізнаватися про планових і аварійних відключеннях електроенергії та термін їх ліквідації, а також передавати показання електроенергії та інформацію про обриви або дефекти устаткування, миттєво завантажуючи фото з місця аварії.

Зараз в розробці знаходиться новий клієнтський портал з аналогічним функціоналом, як і в додатку (планується запустити його до листопада 2020).

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Київобленерго продовжує відкривати оновлені центри обслуговування клієнтів. Перший оновлений ЦОК з електронною чергою та дитячою кімнатою вже побудували в Ірпені. У планах компанії - відкриття оновленого ЦОК в Києво-Святошинському районі.