Київська міська державна адміністрація повідомляє про проект нового генерального плану Києва. Його обговорення було перенесено з-за тривалого карантину, однак незважаючи на це, план передбачає продовження вулиці Суздальській до Медової.

Голова КО “Київгенплану” Сергій Броневицький говорить про переваги такого рішення, так як зараз на кожному переїзді в ранкові та вечірні години — час пік. Вулиці розташовуються недалеко від аеропорту “Київ” імені Ігоря Сікорського і планується будівництво шляхопроводу через залізницю.

Вулиця буде продовжено з передбаченими шістьма смугами руху, включаючи бажаний шляхопровід, і навантаження на проспект Лобановського за підрахунками буде знижена на 35%, на проспект перемоги — на 18% і на район Караваєвих дач — на 40%.

І докладний план магістральної вулично-дорожньої мережі можна розібрати на інфографіці нижче.

Інфографіка Київгенплану, фото: Київська міська державна адміністрація
Інфографіка Київгенплану, фото: Київська міська державна адміністрація

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, напередодні виборів Кличко вирішив поганяти хуліганів по нічному Києву і натрапив на двох молодих хлопців, які розписували балончиками з фарбою стіни житлових будинків. Про це стало відомо завдяки публікації Віталія Кличка у соціальній мережі. Проте до приїзду один з "художник" втік.

Як повідомляв "Знай.uа", в Києві молодий чоловік отримав небезпечну травму голови з-за падіння облицювальної плитки зі стіни будинку.

Знай.uа писав про неадеквата в Києві, який кидався на людей з ножицями біля метро, обколбасився - і в бій. І коли чоловіка намагалися зупинити, він накинувся на поліцію.