Ашан-один з найпопулярніших гіпермаркетів в Україні. Він зарекомендував себе, завдяки величезному асортименту товарів. Тут дійсно можна знайти все, і навіть більше! Правда, часом знахідки бувають вельми нестандартні. Іноді генії неймінга так намагаються зробити свій продукт яскравим і впізнаваним, що часом перестараються на цьому тлі.

Один з каналів в месенджері Telegram опублікував фотографію геніального неймінга, який доводить, що в Ашані дійсно є все. У магазині "Ашан Дмитро Дончак" продаються ... "дитячі яйця"! Так-так, саме так. Знайти їх можна прямо на прилавках, поруч з курячими яйцями.

Назвати такий Неймінг інакше як дивним неможливо. Невже це дійсно працює і всім раптом захочеться перевірити, що ж це за дитячі яйця? Однак, мабуть, це комусь цікаво, адже виробник напевно проводив маркетологічні дослідження. Питання лише в тому, серед якої аудиторії вони проводилися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше колега Зеленського зі "Слуги народу" привітав Лукашенка, забувши про протести в Білорусі. Нардеп від "Слуги народу" Євген Шевченко привітав Олександра Лукашенка з перемогою на виборах, проте викликав невдоволення у деяких зі своїх колег.

Як повідомляв портал " Знай.ua", в Україні за добу 1 008 нових хворих коронавірусом, 25 померло