У квітні 2020 року сталися масштабні пожежі в Чорнобильській зоні та Житомирській області. З'явилася інформація, що лихо не було випадковим. Це була ретельно спланована диверсія проти Києва, впевнений керівник інформаційно-аналітичного центру Національного центру управління та випробувань космічних засобів Ігор Брухно. Про це повідомляють інформаційне агентство Apsi і Telegram-канал "Х.К.".

"Ось вам приклад використання даних дистанційного зондування Землі. Бачимо багато точок саме підпалу", - розповідає Ігор Брухно.

За його словами, місце пожежі не випадково виявилося настільки "вдалим", що смогом заволокло Київ. І те, що вітер весь час дув саме в бік столиці — не випадковий збіг обставин. Зловмисники навмисне вибирали такі місця і вичікували потрібний напрямок вітру.

"Не може блискавка так точно і одночасно вдарити. Причому обраний вдалий момент, коли весь тиждень вітер дув у бік Києва", — заявив вчений.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спасибі, що не чоловічі! Ашан попався на продажу "дитячих" яєць.

Як повідомляв " Знай.ua"," покарати Мамедова і відновити справедливість": Українки оточили Генпрокуратуру на підтримку Юлії Подольської.

Знай.ua писав, шкуродери або випадковість? Рятувальники витягли цуценя з лап погибелі в покинутому колодязі.